Oldalak

2012. március 1., csütörtök

Porszem a gépezetben/Spanner in the works

Nem úsztam meg! Családunkban hónapok óta jönnek-mennek a betegségek, de mindeddig én voltam az egyetlen, aki ellen tudott állni. Most mégis valami hiba csúszott a mátrixba és ledöntött lábamról a betegség. Semmi komoly, csak egy kis nátha, ahogy szokták mondani. Napjában többször is perceken át tüsszögök, a fejem szétesik, az orrom eldugult és fáj már a sok fújástól.... ez a kis nátha!
I've fallen! Our family has struggled with several diseases these past months, and so far I have been the only one to stand my ground. Alas, there had to be a glitch in the matrix and I have fallen ill. Nothing serious, just a bit of cold, as they say. I keep sneezing, sometimes for minutes, my head is about to explode and I cannot breathe although my nose already hurts from all the wiping... sounds like fun.

Ezt a kis bevezetőt, azért tartottam fontosnak megírni, nehogy a vád érjen, hogy megígértem az együtt varrást de nem történik semmi.
Kérek egy kis türelmet azoktól, akik már tűkön ülve várják, hogy szavazhassanak. Legkésőbb vasárnap feltöltöm az első eldöntendőt. :-)
I share this only because I don't want anyone to think that although I promised an interactive sewing experience, nothing is actually happening. 
Those who cannot wait to start voting will have to have a little bit more patience, for which I offer my sincere apologies. I will upload the first choices on Sunday.
Azért nem szombaton, mert a lányaimmal és Ikremmel ( Györgyi ) elmegyünk a PECSÁBA. :-) Mindenkinek ajánlom, aki szereti kézműveskedni!
It could have been earlier, but turns out that on Saturday my Twin (Györgyi) and I are taking my daughters to a crafts fair.
Everyone who loves crafting is invited!






Most pedig megmutatom mire vagyok képes betegen. Íme!
And now I will demonstrate what I can do while sick. Voilá!



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményed, kérdéseid és kéréseid mindig szívesen várjuk!